Maxi Size – cremă gel pentru mărirea penisului. | RomaniaLubrifiantul intim Maxi Size este un preparat unic care urmărește două obiective.

În primul rând, sporește sensibilitatea penisului, bărbatul dobândind o plăcere fără precedent în pat și,

în al doilea rând, datorită unei compoziții unice și bine selectate, contribuie la extinderea penisului și îmbunătățirea formei.

Descrierea cremei gel.

Peste un milion de bărbați din întreaga lume au experimentat rezultatul cremei intime Maxi Size și putem afirma cu încredere că această cremă face minuni! Datorită gelului lubrifiant un penis mic nu va fi niciodată cauza eșecurilor în pat. Doar o săptămână de aplicare regulată și penisul va deveni o mândrie pentru Dvs. deoarece va crește în mărime, va deveni mai lung, mai gros, ca și cum ar fi plin de putere, pentru a vă duce partenera la apogeul fericirii și a vă insufla încredere în sine. Și toate acestea – cu un minim de efort, fără vizite incomode la medic sau proceduri extenuante.

Crema a fost creată de cei mai buni urologi și sexologi ai lumii care au dezvoltat Maxi Size, o cremă eficientă care va crește organul genital masculin fără intervenții externe. Datorită utilizării cremei, procesul de schimbare a formei și dimensiunii penisului a devenit la fel de simplu și sigur ca, de exemplu, o simplă periere a dinților!

Avantajele cremei:

 • penisul devine mai lung și mai gros;
 • creșterea dorinței sexuale și erecția mai puternică;
 • creșterea duratei contactului sexual;
 • creșterea sensibilității terminațiilor nervului penisului, care contribuie la sentimentele mai puternice în timpul iubirii;
 • mai eficientă în comparație cu analogii.


Crema a trecut cu succes studiile clinice și a fost testată de un număr mare de bărbați care au o experiență de primă mână a eficacității ei. Maxi Size este un produs brevetat, are toate certificatele de calitate necesare. Este absolut inofensiv pentru organism, nu provoacă alergii sau dependență. Gelul lubrifiant intim poate fi cumpărat în multe țări.


 

Accesează site-ul oficial al producătorului pentru a comanda “Maxi Size”

 

Ingredientele cremei gel Maxi Size

Secretul eficienței ridicate a aplicării acestei creme intime constă în ingredientele sale echilibrate și bine selectate.

Ingredientele sale pot fi împărțite condiționat în trei grupe:

 • trietanolamină;
 • proteine;
 • colagen și elastină.


Examinați detaliat componentele de mai sus.

 

Trietanolamina mărește rezistența generală a corpului și îi conferă putere, ceea ce duce la creșterea erecției și a duratei actului sexual. Acesta va dura mai mult oferindu-vă maximum de plăcere și asigurând aceeași plăcere și partenerei Dvs.

Efectul trietanolaminei este similar cu efectul Viagrei, în plus acest ingredient intensifică efectul celorlalte componente ale cremei, contribuind la penetrarea lor rapidă în penis.

Proteinele și aminoacizii joacă un rol crucial pentru toate organele și sistemele corpului uman. Sistemul de reproducere nu e o excepție. Aceste ingrediente contribuie la mărirea penisului, îi cresc volumul si îmbunatățesc forma acestuia. Imaginați-vă că penisul Dvs. crește literalmente în fața ochilor!

Colagenul și elastina întăresc celulele, mărind elasticitatea acestora. Acestea sunt enzime speciale, făcând penisul mai elastic, iar camerele corpului cavernos se întind, fără a-și pierde elasticitatea. Elastina, în combinație cu colagenul, menține turgescența penisului.

Important! Lubrifiantul Maxi Size conține compuși artificiali absolut siguri. Mulțumită acestor compuși veți observa efectul cremei doar după o săptămână! După cum a fost dovedit în practică, după doar 6 săptămâni de utilizare regulată penisul Dvs. va crește în dimensiune în medie cu 4 cm!

Unde pot să cumpăr Maxi Size și cât costă?

Urologii din întreaga lume sunt de acord că Maxi cream este cea mai bună cremă gel care ajută cu adevărat la mărirea penisului atât în lungime cât și în grosime. Deci, această cremă vă poate schimba viața intimă în bine, vă poate salva de la o serie de situații incomode și vă va oferi plăcerea la care nu puteați decât să visați înainte.

Puteți cumpăra crema de la reprezentanții oficiali ai producătorului, completând formularul de comandă corespunzător.

Efectul utilizării cremei Maxi Size

O cremă unică pentru mărirea penisului, te va face să uiți de orice problemă sexuală pentru totdeauna. Medicii îl recomandă tuturor bărbaților care suferă de disconfort din cauza dimensiunii insuficiente a penisului sau a erecției slabe. Potrivit numeroaselor păreri ale clienților, la doar o săptămână după aplicarea regulată a cremei conform instrucțiunilor, veți observa un rezultat pozitiv și vă veți convinge că tot ceea ce este spus și scris despre crema Maxi Size este adevărat!

Crema are următorul efect:

 • crește și îngroșă organul genital masculin fără a provoca alergii sau dependență;
 • intensifică senzațiile în timpul actului sexual, făcându-l mai bogat și mai intens;
 • întărește dorința sexuală și erecția, făcând-o mai stabilă;
 • prelungește actul sexual;
 • contribuie la un orgasm grandios, de neuitat.

Utilizarea corectă a cremei Maxi Size

Crema acționează imediat după aplicare. Urmăriți cu strictețe instrucțiunile în timpul aplicării.

Aplicați crema gel în mod regulat și numai pe penisul în stare excitată (ridicată). Pentru a îmbunătăți potența, este recomandată folosirea cremei cu o jumătate de oră înainte de actul sexual presupus – în acest caz efectul va fi deosebit de intens și vizibil: durata actului sexual va crește și orgasmul va avea loc la momentul potrivit și vă va surprinde în mod plăcut cu puterea sa.

Pentru a maximiza efectul și pentru a mări semnificativ penisul, producătorul recomandă frecarea cremei gel de două ori pe zi – dimineața și seara.

Gelul lubrifiant intim se aplică pe întregul penis, cu excepția vârfului, cu mișcări blânde de masaj. Dacă în timpul procedurii se formează reziduuri de cremă, îndepărtați-le cu un prosop de hârtie curat. De asemenea, puteți încredința această misiune responsabilă a aplicării gelului intim partenerei Dvs. – acest lucru va îmbunătăți calitatea sexului și, de asemenea, vă va diversifica viața sexuală.

Contraindicații în aplicarea cremei Maxi Size

Crema este complet sigură pentru organism, nu dăunează sănătății. Nu s-au observat contraindicații sau efecte secundare nici în timpul testării cremei-gel, nici în timpul utilizării ei de către numeroși bărbați. Cu toate acestea, teoretic este posibil să se asume riscul unei reacții alergice la cremă. În acest caz, merită să nu folosiți crema.

În plus, crema poate avea un efect incitant asupra sistemului cardiovascular, astfel încât persoanele care suferă de boli de inimă, tahicardie sau epilepsie trebuie să se abțină de la utilizarea acestei creme. Bărbații cu modificări bruște ale tensiunii arteriale ar trebui să aplice crema cu extremă precauție.

Dacă intenționați să faceți sex cu o femeie însărcinată sau cu o femeie care alăptează un copil, îndepărtați gelul lubrifiant rezidual de pe organul genital.

5 Replies to “Maxi Size – cremă gel pentru mărirea penisului. | Romania”


 1. Maxi Size are efect! Penisul meu nu crește cum m-am așteptat, însă crește, și fără prea mult efort! Aplic crema dimineața și seara conform instrucțiunilor, uneori soția mă ajută, și asta e tot, fără eforturi inutile. În decurs de o lună și un pic penisul meu a crescut cu 2,2 cm și a devenit evident mai gros. Soția mea este mulțumită, spune că înainte nici nu credea că mărimea contează! Nu știu cine a inventat această cremă, dar vă mulțumesc foarte mult!

 2. Am comandat crema în urmă cu șase luni și viața mea s-a schimbat de atunci! Nu m-am plâns de dimensiune, dar mărirea penisului de 1,5 cm a devenit un bonus frumos pentru mine. Am vrut să experimentez noi senzații și le-am experimentat! Penisul meu este mult mai sensibil după folosirea lubrifiantului, orgasmul este fantastic, nu am avut niciodată o astfel de furtună de emoții. Două ore în pat fără pauze, nu mă plâng deloc. Doamnele sunt înnebunite!

 3. Întâi soția mea a observant rezultatul, apoi am măsurat și era cu adevărat +1,5 cm. Și asta doar într-o lună! Ce se va întâmpla în continuare?!

 4. E mișto, văd rezultatul! Am folosit acest produs exact o lună și există o creștere de 3 cm în lungime și aproape un centimetru în grosime. Și nici un efect secundar!

 5. Îl folosesc de mai mult de o săptămână și văd deja rezultatul. Penisul este mai gros, dar este prea devreme să vorbim despre orice creștere. Să așteptăm…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.